Varianta Florin Tănase la Anderlecht, confirmată de Gigi Becali: „Asta le-am transmis”. Condiția impusă

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 09 iulie 2021, ora 17:47,
Florin Tănase, FCSB
Florin Tănase, FCSB

După un sezon cu adevărat excepțional pe plan intern, Florin Tănase este foarte aproape de transferul mult dorit în străinătate.

Gigi Becali a confirmat negocierile pe care le are cu Anderlecht și a stipulat o condiție categorică pe care belgienii trebuie să o îndeplinească pentru a se alege cu purtătorul banderolei de căpitan de la FCSB.

Sursa foto- Profimedia Images

Cu 24 de goluri marcate în stagiunea precedentă, Florin Tănase a ieșit golgheterul Ligii 1 și a atras privirile locului trei din Jupiler League, care îl vrea pe fotbalistul de 26 de ani. Tot ce trebuie să facă formația belgiană este să plătească suma de 5 milioane de euro, cerută de Gigi Becali. Doar așa va putea obține serviciile lui Tănase.

”Da, Tănase este dorit de Anderlecht. Le-am trimis că vreau cinci milioane de euro. Asta le-am transmis”, a spus Becali, potrivit AS.ro.

Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016, în schimbul a 1,5 milioane de euro, de la FC Viitorul. Mai are contract încă un an cu formația la care nu a reușit să câștige vreodată campionatul, iar în această vară poate face pasul la Anderlecht, acolo unde au jucat recent Chipciu și Stanciu.

CITEȘTE ȘI –>> FLORIN TĂNASE, TOT MAI APROAPE DE PLECAREA DE LA FCSB! UN CLUB IMPORTANT ESTE GATA SĂ ÎNCEAPĂ NEGOCIERILE

realitateafcsbflorin tanasegigi becalianderlecht