Vasile Miriuță a criticat ultimul transfer al celor de la Rapid: „Dacă era titular, nu venea în România!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 02 februarie 2023, ora 09:05,
Vasile Miriuță
Vasile Miriuță

Rapid l-a adus în această iarnă pe Funsho Bamgboye, mijlocașul nigerian de la MOL Fehervar. Se pare că transferul giuleștenilor are și criticii săi.

Mai exact, Vasile Miriuță consideră că niciun jucător care este titluar la o echipă din Ungaria nu va veni să joace în România. Iată ce a spus despre fotbalistul giuleștenilor.

„Dacă era titular, nu venea!”

„Dacă un jucător bun este la Vidi sau la Ferencvaros, el nu vine în campionatul României. Nu zic că nu este bun de Rapid, dar eu știu foarte bine ce înseamnă Videoton, Ferencvaros, Puskas. Niciun jucător de acolo care e titular nu va veni nici la CFR sau la FCSB.

Eu știu foarte bine ce salarii sunt acolo și ce condiții. Nu știu. Poate cei de la Rapid l-au urmărit mai bine, dar eu am mai spus-o că dacă ești titular la Mol Vidi nu vii în România să joci. Asta este părerea mea. Dacă era titular, nu venea. Dar poate să fie un plus pentru Rapid, dacă se integrează. Adi Mutu mă gândesc că știe mai bine. Mă gândesc că el l-a urmărit”, a declarat Vasile Miriuță, pentru Prima Sport.

rapidvasile miriuta