Verdict despre transferul ratat de Florinel Coman: ”Trebuie să facă asta”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat duminică, 09 iunie 2024, ora 14:57,
Florinel Coman
Florinel Coman

 

Florinel Coman a fost pe cale să plece de la FCSB la finele sezonului.

Al Duhail l-a dorit pe Florinel Coman, dar în cele din urmă mutarea șeptarului campioanei nu s-a concretizat, iar winger-ul va rămâne, așadar, la FCSB și în perioada următoare.

Toni Petrea, fost antrenor la FCSB, a evidențiat că Florinel Coman s-a aflat la cel mai bun sezon din carieră din punctul de vedere al cifrelor pe care le-a înregistrat.

”Dacă ne uităm la cifre, e cel mai bun sezon al lui. Nu văd de ce ar putea fi afectat (n.r. – de ratarea transferului). Are tot timpul din lume pentru a fi transferat și chiar la o echipă mai bună. Trebuie doar să continue pe aceeași linie și vor veni și alte oferte.

Un transfer nu trebuie să te afecteze, pentru că dacă vei continua și vei avea evoluții apreciate, sigur apar alte echipe care te vor dori”, a spus Toni Petrea, potrivit DigiSport.

”La echipa națională poate se cere altceva. Deși toată lumea știe ce joacă Florinel. În campionat, e greu să-l oprești. Are calitate, are forță, are viteză, dribling.

 

Nu știu de ce nu s-a impus la echipa națională, dar am încredere în el. Chiar dacă va juca 10-15 minute, poate să aducă elementul surpriză, să marcheze, pentru că are calitate”, a mai spus Toni Petrea.

toni petreaFlorinel Coman