Verdictul dur al lui Rednic după accidentarea Cristinei Neagu! „Nu mai ești 100%. Știu cum e”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 14 decembrie 2018, ora 11:55,
rednic
rednic

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a vorbit despre accidentarea suferită de către Cristina Neagu (30 de ani) la Campionatul European din Franța. Rednic este convins că liderul naționalei de handbal a României nu va reveni la nivel maxim după accidentare.

Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul drept – în partida cu Ungaria – și va lipsi 6 luni de pe teren. Românca este cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European.

M-am uitat la meci, am văzut cum duce mâna la cap și mi-am dat seama că e destul de grav. Când faci ruptură de ligamente, te ia cu amețeală. Eu știu cum e! Ele joacă pe suprafețe dure, e foarte greu. Noi ce am putea să-i oferim… un genunchi nou (râde). Știu ce înseamnă, după o accidentare de nivelul ăsta, nu mai ești 100%. Dar ea e o fată foarte ambițioasă, trebuie să fii ambițios, mai ales la început, când durerile sunt destul de mari. Și eu tot mă gândeam… să mai joc, să nu mai joc. Trebuie să aibă multă ambiție ca să revină la nivelul pe care l-a avut.

Aveam nevoie de ea în semifinale. Ce m-a surprins… după ce ea a ieșit de pe teren accidentată, le era teamă să bată și 7 metri, se uitau stânga-dreapta. Se vede că era o jucătoare de bază, o personalitate. O să ne lipsească foarte mult, dar poate fi și ambiția celor care au rămas acolo să demonstreze că au valoare și se poate fără <Messi>„, a spus Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

România joacă astăzi împotriva Rusiei în semifinalele EURO 2018, de la ora 18:30, la Paris.

Ofertă din partea FCSB pentru Cristina Neagu

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că roș-albaștrii îi pun la dispoziție Cristinei Neagu baza modernă de la Berceni pentru recuperare.

Avem cele mai bune condiții de recuperare din România și un staff medical de excepție. Prin urmare, îi stăm la dispoziție oricând cu dragoste și admirație Cristinei Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii. Vrem doar o invitație la primul meci pe care-l va juca. Doar că ne cam place handbalul și vrem să fim prezenți cât mai repede„, scris Mihai Stoica pe Facebook.

cristina neaguligamenterednichandbal femininmircea rednicNeagucampionatul europeanaccidentaredinamo