Verdictul lui Marian Iancu privind următorul antrenor al Rapidului: ”Aș face urgent oferta”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 23 aprilie 2024, ora 16:42,
Marian Iancu
Marian Iancu

Bogdan Lobonț este antrenorul interimat de la Rapid după ce Dan Șucu a decis să îl demită pe Cristiano Bergodi.

Marian Iancu, fost patron al clubului Poli Timișpara, este convins că doar doi antrenori pot ajunge pe banca tehnică a giuleștenilor. Este vorba despre Marius Șumudică, în colaborare cu președintele Dani Coman, și Dorinel Munteanu, alături de Cristi Balaj la președinție.

”Restul nu și-au făcut treaba, Niculae, Angelescu, care și-a asigurat partea asta, legătura dintre acționariat și partea sportivă. Șucu a zis că nu se pricepe și foarte bine, a început să aducă bani serioși, dar se impune o reorganizare structurală a administrației și pentru a face față raportat la ceea ce au avut celalalte competitoare, care și-au anunțat clar investițiile și dorințele pentru la anul, începând chiar de anul ăsta.

Craiova deja forțează locul 2, FCSB e campioană de mult, au umilit pe toți, CFR și-a dat seama unde a greșit și a schimbat tot.

E obligatoriu ca și Rapidul să facă din mers și urgent o reorganizare pentru campionatul viitor și asta înseamnă să se gândescă la o echipă de președinte cu antrenor și eu nu văd în piață decât 2 asemenea echipe: Dani Coman – Șumudică, spun eu prima opțiune, și a doua Balaj – Dorinel Munteanu. Dacă aș fi conducător la Rapid aș face urgent aceste oferte în piață”, a spus Marian Iancu, potrivit SportTotal.

marius șumudicărapidMarian Iancu