SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Veste cumplită pentru lumea fotbalului! A murit un cunoscut antrenor

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 23 iulie 2021, ora 12:51,
Deces în lumea fotbalului
Deces în lumea fotbalului

Fotbalul mondial primeşte din nou o veste teribilă, după ce un mare antrenor al ,,sportului rege” s-a stins din viaţă în în urma încântării a milioane de fani de-a lungul carierei sale.

După ce a reuşit una dintre cele mai importante performanţe din istoria echipei naţionale şi a produs bucurie printre microbişti, acum, fostul antrenor a îndoliat o lume întreagă prin faptul că s-a stins din viaţă.

Mike Smith, antrenorul care a ajuns cu Ţara Galilor până în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal din 1976, a muriit la vârsta de 83 de ani, potrivit Sky Sports.

,,În aceste momente triste, gândurile tuturor celor din federație se îndreaptă către familia și prietenii lui Mike Smith.”, apare într-un comunicat emis de Federaţia Galeză de Fotbal.

Mike Smith a jucat fotbal la Corinthian Casuals şi a devenit selecţionerul primei reprezentative a Ţării Galilor în anul 1974, când i-a luat locul pe bancă lui David Bowen.

A demisionat de la echipa naţională în anul 1979, iar apoi a preluat-o pe echipa engleză Hull City. După trei sezoane a preluat naţionala Egiptului cu care a performat la ediţia din 1986 a Cupei Africii pe Națiuni, iar în anul 1994 a revenit la cârma echipei naţionale a Ţării Galilor.

Citeşte şi TRAGEDIE LA UN CLUB DIN LIGA 1: „DIN PĂCATE VENIM CU O VESTE TRISTĂ”

realitateadeceshull citytara galilormike smithdoliu