Veste cumplită pentru microbiștii din România. Conducătorul unui club de fotbal a murit la 45 de ani

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 09 iulie 2021, ora 12:51,
CIPRIAN MUSTAȚĂ
CIPRIAN MUSTAȚĂ

O nouă veste tragică s-a abătut peste sportul din România. Directorul sportiv al unui important club de fotbal  a fost găsit în stare de inconștiență în locuința sa.

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor acesta nu a mai putut fi salvat. Avea 45 de ani.

Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de liga a 3-a, Cetate Râșnov, a murit, joi după amiază, informează realitatea.net.

Ciprian Mustață era agent șef de poliție în Brașov, iar fotbalul era marea sa pasiune. Acesta era cunoscut și ca fiind primul soț al Elodiei Ghinescu.

Polițistul era cunoscut cu afecțiuni medicale cardiace încă de anul trecut atunci când a suferit un preinfarct. Apropiații sunt înmărmuriți și șocați deopotrivă de moartea fulgerătoare a lui Ciprian. „Ne consumăm de atât de mult și uităm ca suntem trecători. Fetițele lui aveau mare nevoie de el. Un tată, un coleg si un om deosebit”, spun colegii lui Ciprian Mustață. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ciprian Mustață va fi înmormântat sâmbătă la Brașov. Familia îndoliată a anunțat că priveghiul va avea loc vineri, 9 iulie, la Capela „Sf. Cuvioasa Paraschiva” din Triaj, începând cu ora 16.30, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 10 iulie, ora 15.00, la Cimitirul din Triaj. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește și ANUNȚUL MOMENTULUI! A MURIT UN FOST PREȘEDINTE AL UNUI CLUB LEGENDAR

a muritfotbalciprian mustațărealitateaelodiatragediecetatea rasnov