Veste îmbucurătoare pentru Nole! Ce spun avocaţii acestuia

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022, ora 13:28,
Novak Djokovic. Foto: Profimedia
Novak Djokovic. Foto: Profimedia

După ce ministrul Imigrării din Australia, Alex Hawke, a decis să-i anuleze lui Novak Djokovic viza pentru a doua oară, din motive de interes public, sportivul a fost chemat la audieri.

Din primele concluzii, Novak Djokovic se va întâlni sâmbătă dimineaţa cu autorităţile de imigrare ale australienilor, iar până atunci ar putea fi plasat în detenţie.

Audierea finală în acest caz va avea loc, cel mai probabil, duminică, tot în faţa judecătorului Anthony Kelly, cel care i-a eliberat viza lui Djokovic la începutul săptămânii. Avocaţii lui Djokovic se arată încrezători în decizia pe care ar putea să o primească Nole duminică.

,,Ne așteptăm ca argumentele pe care le formulăm să fie mai simple și mai puține decât cele prezentate înainte de prima decizie (n.r. de desființare a anulării vizei). Argumentele prezentate în noua decizie sunt în contrast cu cele care i-au fost prezentate liderului mondial la aeroport. Inițial, s-a spus că Novak ar putea infecta alte persoane. Acum, motivele sunt diferite.”, a spus Nick Wood.

Dacă sârbul va primi o hotărâre favorabilă, ar putea să fie pe teren şi la ediţia din acest an a turneului Australian Open, care debutează, luni, pe data de 17 ianuarie.

Novak Djokovic. Foto: Profimedia

Citeşte şi Ce urmează pentru Novak Djokovic după anularea vizei a doua oară! Cum ar putea să evolueze în primul tur la Australian Open

australianick woodavocatikellydjokovicaudieri