Veste proastă pentru Simona Halep! Un alt turneu important va fi amânat pentru 2021

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 11 aprilie 2020, ora 19:11,
simona-halep-wta-adelaide

Turneul de tenis de la Montreal, programat în perioada 7-16 august, urmează să fie amânat pentru anul 2021, din cauza pandemiei de coronavirus. Simona Halep (locul 2 WTA) a câștigat ultimele două ediții ale competiției din Canada.

Guvernul provinciei Quebec a cerut anularea evenimentelor sportive şi culturale până la sfârşitul lunii august, potrivit presei din Canada.

În aceste condiţii, organizatorii Rogers Cup sunt nevoiți să amâne competiţia pentru anul viitor. Turneul, care figurează în calendarul ATP și WTA, oferea premii totale de aproape 10 milioane de dolari.

Rogers Cup se dispută alternativ la Montreal şi Toronto, fiecare dintre cele două oraşe canadiene găzduind pe rând un turneu WTA şi altul ATP. Ediţia de anul trecut a competiţiei feminine avut loc la Toronto şi a fost câştigată de Bianca Andreescu, care a învins-o în finală pe Serena Williams.

Simona Halep (28 de ani) a câștigat Rogers Cup de la Montreal în 2016 și 2018.

ATP şi WTA au suspendat toate competițiile cel puțin până pe 13 iulie, din cauza pandemiei de coronavirus. Turneul de la Wimbledon, dar și alte competiții, au fost amânate pentru 2021.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Simona Halep abia așteaptă să revină pe teren! “O să fiu odihnită mental și dorința mea va crește”

simona halepcoronavirusmontrealwtaamanatturneucanada
Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”

Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda