Veste tristă în privinţa Soranei Cîrstea! Sportiva s-a retras de la Palermo! Cine i-a urmat exemplul

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 15:55,
SORANA CÎRSTEA
SORANA CÎRSTEA

Sorana Cîrstea s-a retras de la turneul de tenis feminin de la Palermo, din cauza accidentării pe care a suferit-o la Wimbledon.

După ce spus pas şi Jocurilor Olimpice, sportiva din România a fost nevoită să renunşe şi la turneul din Italia, care erea programat săptamâna viitoare la Palermo.

Principala favorită a turneului de la Palermo, Sorana Cîrstea nu s-a putut recupera după accidentarea suferită la coapsă în timpul turneului de la Wimbledon. De asemenea, de la competiţia italiană s-a retras şi Patricia Țig (România, 65 WTA), iar locul în turneu îi va fi luat de Alexandra Dulgheru.

,,Am jucat cu o ruptură de un centimetru și jumătate! A fost o accidentare destul de nasoală. Doctorii mi-au spus să nu intru pe teren. E o accidentare cu care mă confrunt de ceva timp, dar s-a agravat! Cred că înainte de turneu nu aveam nicio speranță. Luând asta în considerare, cred că am jucat peste așteptări. Puteam să fac mult mai multe, e cu dus și întors, depinde din ce unghi privești.”, declara Sorana Cîrstea, după ultimul joc de la Wimbledon.

Dotat cu premi totale în valoare de 235.238 de dolari, turneul de la Palermo se desfăşoară în perioada (19 – 25 iulie.

Citeşte şi ION ŢIRIAC RENUNŢĂ LA PREŞEDINŢIA FRT. CONTRE CU MINISTRUL SPORTULUI: „AM ÎNŢELES CĂ VA FI ÎNLOCUIT!”

 

sorana cirsteaPatricia Tigtenispalermowtarealitatea