Vestea bună primită de Mutu! Căpitanul lui a schimbat echipa

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020, ora 09:48,
pascanu

Căpitanul naționalei de tineret va ajunge sub formă de împrumut la FC Voluntari, ilfovenii reușind să îl convingă să evolueze la ultima clasată a Ligii 1.

Alex Pașcanu a jucat foarte puțin pentru campioana României, Petrescu oferindu-i minute în doar 4 meciuri din acest sezon. Fotbalistul semnase în vara anului 2019 cu CFR după experiența trăită în Anglia la echipa secundă a lui Leicester.

Pașcanu îndeplinește regula U21 și este al treilea nume important care întărește echipa lui Mihai Teja în această pauză competițională, după Eric și Vlad Morar. Plecarea lui Pașcanu de la campioana României era previzibilă, Dan Petrescu anunțând încă de la finalul anului trecut despărțirea de fundașul de 21 de ani.

„El e un jucător tânăr, ca U21 să joci fundaș central e foarte greu. El are toate scuzele. El a venit dintr-un campionat U23, care oricât de bun ar fi, nu poate să fie Liga 1 din România, unde joci cu seniori. N-am avut timp să-l cunosc prea bine.  Nu știu cine și-l asumă în Liga 1, pentru că e riscant să bagi U21. Eu zic că ar fi bine pentru el să plece sub formă de împrumut, pentru că nu o să mă mai bazez pe un U21 fundaș. Nu o să mai fac greșeala asta” declara antrenorul campioanei la vremea respectivă.

CITEȘTE ȘI –>> Astra și-a adus golgheterul înapoi! Semnează astăzi!

pascanutransferfc voluntaricfr cluj
lazar

VIDEO | Costel Lazăr a răbufnit: „Toată lumea în Ploiești este petrolistă, dar nimeni nu dă un leu”

anghel-iordanescu-profimedia-0290565516

Sentimentul trăit aseară de Anghel Iordănescu la meciul de pe Arena Națională: „Garantez asta”