Vestea cruntă primită de fanii Realului chiar în ziua meciului cu PSG! Fostul mare jucător care ne-a părăsit

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 15 februarie 2022, ora 20:32,
Stadionul pe care Carlos Sutter a scris istorie în urmă cu 65 de ani
Stadionul pe care Carlos Sutter a scris istorie în urmă cu 65 de ani

Real Madrid se luptă cu PSG pentru un loc în sferturile Ligii Campionilor, iar madrilenii visează că vor putea să reînnoade șirul succeselor în cea mai mare competiție inter cluburi de pe continent. 

Ultimul trofeu a fost câștigat în 2018 pe când Ronaldo îmbrăca încă echipamentul blanco. După ce au ajuns în capitala Franței, fotbaliștii lui Carlo Ancelotti au primit vestea proastă a pierderii unuia dintre foștii mari fotbaliștii ai grupării de pe Bernabeu. Carlos Sutter a decedat la vârsta de 86 de ani, iar anunțul a fost făcut pe siteul oficial al grupării spaniole. Fostul jucător a evoluat pentru madrileni în sezonul 1956-57 în care a câștigat trei trofee cu formația din capitala Spaniei.

CITEȘTE ȘI –>> Sadio Mane s-a decis. Vrea să plece de la Liverpool. Motivele și unde poate ajunge campionul Africii

Cel mai important a fost Cupa Campionilor Europeni, iar celelalte au fost titlul și Cupa Latină. Era perioada în care Real Madrid făcea legea pe continent reușind să triumfe în primele cinci ediții ale nou-înființatei CCE la vremea respectivă, între 1956 și 1960. La sfârșitul respectivei stagiuni, Sutter pleca la Cordoba. El a făcut parte din echipa de aur a Realului din acei ani alături de alte nume mari precum Gento, Kopa și Di Stefano.

CITEȘTE ȘI –>> Fotografia care face cât o mie de cuvinte! Cum și-a surprins fanii Anamaria Prodan

decesreal madridcarlos sutter