Vestea momentului la Clinceni! Primă specială pentru meciul cu FC U Craiova + când se achită salariile

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 16:06,
sursa foto- Academica Clinceni/Facebook
sursa foto- Academica Clinceni/Facebook

Academica se află în proces de reorganizare chiar în plin sezon competițional, iar situația din cadrul clubului l-au făcut pe primarul din Clinceni să caute soluții rapide pentru salvarea echipei!

Astfel, formația ilfoveană s-a reinventat, iar venirea lui Sabin Ilie, Augustin Călin și Adrian Falub se așteaptă să fie de bun augur pentru „lanterna roșie” a Ligii 1. Mai mult de atât, noii oficiali ai Academicii au anunțat că jucătorii vor avea o primă specială pentru meciul cu FC U Craiova, dar și că își vor primi inclusiv drepturile salariale în următoarea perioadă.

„Nu este un lucru bun ca jucătorii să nu primească niciun ban timp de 3 luni. Ei, săracii, își pierduseră orice speranță. De când am venit eu la club, alături de Augustin Călin și de patron, au jucat pe o primă substanțială la meciul cu Dinamo.

Am înțeles că la Craiova vor avea o primă dublă! Primul salariu o să intre peste două săptămâni. Dacă fac 9 puncte mai primesc încă un salariu până la vacanță, iar după vacanță o să-și primească toate drepturile.

Dacă se retrogradează nu e sfârșitul lumii. Falub știe ce înseamnă să salveze o echipă de la retrogradare, are experiență. Fotbalul nu este ușor, există presiune la fiecare meci. Eu am încredere că vom scăpa de la retrogradare”, a anunțat Sabin Ilie, la conferința de presă.

Citește ACADEMICA CLINCENI I-A GĂSIT ÎNLOCUITOR LUI IONUȚ CHIRILĂ: „TOTUL ESTE GATA! NE-AM ÎNȚELES!”

sabin ilieliga 1clincenirealitateadeclaratii