Vești bune pentru Edi Iordănescu înaintea meciului cu FCSB! Reveniri importante în tabăra clujenilor

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 12 decembrie 2020, ora 16:41,
edi iordanescu
edi iordanescu

CFR Cluj va juca mâine seară, de la ora 21:00, contra celor de la FCSB, în runda cu numărul 13 a Ligii 1!

Proaspăt eliminată de pe plan european, ca urmare a eșecului din Elveția contra celor de la Young Boys Berna, CFR Cluj este în fața unui alt meci extrem de important, de această dată în Liga 1. Formația condusă de doar două meciuri de Edward Iordănescu vrea să facă uitat eșecul din Europa League și încearcă cu orice preț să obțină un succes în fața „roș-albaștrilor”.

Potrivit ultimelor informații, clujenii au motive de bucurie înainte de meciul contra celor de la FCSB, asta deoarece doi dintre oamenii importanți ai CFR-ului vor fi apți sută la sută pentru meciul de mâine seară.

Accidentat în meciul din Europa League, marcatorul singurului gol al clujenilor din meciul cu Young Boys, croatul Gabriel Debeljuh, a revenit la antrenamentele echipei. Atacantul în vârstă de 24 de ani a suferit o comoție cerebrală, dar se pare că s-a recuperat rapid, astfel că Edi Iordănescu se va putea baza pe el.

Un alt nume important care va reveni în echipa clujeană este Bilel Omrani, atacantul dorit în trecut și de către cei de la FCSB, dar care în acest moment este doar o amintire a francezului care marca la foc automat în sezoanele precedente. Omrani nu a reușit niciun gol în acest sezon, astfel că a fost trecut pe linie moartă de fostul antrenor, Dan Petrescu.

Așadar, antrenoru Edward Iordănescu va avea la dispoziție aproape tot efectivul pentru partida ce deține capul de afiș al acestei etape, în afară de fundașul central francez, Mike Cestor, care va reveni abia în primăvara anului viitor.

CFR Cluj ocupă în acest moment locul al treilea în Liga 1, la patru puncte față de CSU Craiova și la șase față de adversarul direct de mâine, FCSB.

Citește și Motivul din cauza căruia toți investitorii refuză Dinamo: “Cine este nebunul care să facă acest lucru?”

realitatealiga 1edi iorănescumeci FCSBreveniri cfrcfr cluj