Veteranul Rapidului are meci special în Cupă: „Mai țin legătura cu ei!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 24 septembrie 2019, ora 16:50,
Rapid Pandurii
Rapid Pandurii

Rapid speră să ajungă în optimile Cupei României și să le ofere fanilor un veritabil derby.

Meciul cu Poli Iași, de la Buzău, e unul special pentru Ionuț Voicu, jucător care a evoluat pentru gruparea din Copou.

„Încă mai am foşti colegi la Iaşi şi mai ţin legătura cu ei. Le-am ţinut pumnii întotdeauna, fiindcă am trăit clipe frumoase alături de ei şi am fost destul de apreciat în acea echipă. Dar joi sper ca echipa mea să câştige şi să ne calificăm noi. Nu cred că în acest vestiar există un fotbalist care să spună că nu îi pasă atunci când intră pe teren şi joacă pentru Rapid. Intri şi joci pentru Rapid şi dacă joci în amical, şi dacă joci în campionat, în Cupă, în Champions League, în Liga a lV-a, ar trebui să te comporţi cu aceeaşi dăruire şi eu sunt sigur că cine va intra pe teren va face tot posibilul ca Rapidul să se califice mai departe.

Să fim serioşi, ei sunt o echipă de Liga l, noi suntem încă la Liga a ll-a, există o diferenţă poate şi de valoare, dar întotdeauna a fost eliminată cu determinare, aşa că nu îmi fac griji. Iaşiul are o echipă bună, dar au fluctuaţii. Este a treia partidă în care conduc cu 2-0 şi termină la egalitate sau pierd. Şi atunci, cred că şi noi ar trebui să speculăm lucrul acesta”, a spus Voicu, pentru Telekom Sport.

Fundașul Rapidului speră ca fanii să vină în număr mare și la Buzău.

„Eu mă aştept să vină lume, sunt sigur că galeria noastră o să fie alături de noi, cum a fost necondiţionat de fiecare dată şi sunt sigur că o să vină rapidişti de prin zonă şi o să fie multă lume pe stadion”, e convins Voicu.

Rapid Iasiionut voicuRapid VoicurapidRapid Cupacupa romaniei