Victor Angelescu schimbă foaia la Rapid: ”Trebuia să fim mai stricți”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 09 aprilie 2024, ora 19:47,
VICTOR ANGELESCU
VICTOR ANGELESCU

Rapid nu mai are nicio șansă la titlu, după ce au pierdut primele trei meciuri jucate în play-off.

După eșecul cu CFR Cluj, scor 1-4, conducerea din Giulești a organizat o ședință de urgență în care s-a discutat viitorul antrenorului Cristiano Bergodi în cadrul echipei.

Antrenorul va rămâne pe banca tehnică din Giulești, însă Victor Angelescu, acționarul minoritar al clubului, a declarat că strategia va fi schimbată.

”(n.r. – de transferuri sunteți mulțumit?) Sunt foarte mulțumit, nu mulțumit! Nu de toate, Doamne ferește, dar cred că am transferat de departe cel mai bine.

La asta ne-am implicat, nu sunt mulțumit de toate transferurile pe care le-am făcut, dar noi am sărit destul de repede etapele și am făcut multe transferuri. Cred că avem un lot foarte, foarte bun și ar trebui să fim minimum a doua echipă din campionat după nivelul lotului.

După meciul cu Farul, ar fi trebuit să facem lucrurile un pic altfel, să fim un pic mai stricți în anumite lucruri pe care și noi le știam, cumva n-am vrut să intervenim prea mult în partea sportivă și nu cred că a fost bine”, a spus Victor Angelescu, la Digi Sport.

victor angelescucfr clujcristiano bergodirapid