SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Victor Becali a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi la AS Roma: „Nu ar spune nimeni nu!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 11:45,
Ianis Hagi, sursa foto- Rangers/Facebook
Ianis Hagi, sursa foto- Rangers/Facebook

Fotbalistul român evoluează în acest moment pentru Rangers, alături de care a izbutit să câștige campionatul Scoției după o pauză de 55 de ani!

Vindecat recent după infectarea cu coronavirus, Ianis Hagi nu știe cât timp va mai rămâne sub comanda lui Steven Gerrard. Deși numele său a fost destul de vehiculat în ultima perioadă în ceea ce privește un eventual transfer, acum, Hagi Jr. este mai aproape ca niciodată să plece de la Rangers.

AS Roma insistă pentru transferul românului și a făcut deja o primă ofertă în valoare de 16 milioane de euro, refuzată însă de scoțieni. Întrebat despre posibilitatea ca jucătorul în vârstă de 22 de ani să ajungă în cele din urmă pe Olimpico, Victor Becali nu a ezitat să ofere un răspuns pe loc.

Ianis Hagi/Sursa foto: Profimedia Images
Ianis Hagi/Sursa foto: Profimedia Images

„Părerea mea e că nicio echipă nu spune acum ce jucători vrea să ia în iarnă. Poate spune Dinamo sau niște echipe…dar Roma nu spune acum. Nu o să afle nimeni ce are Mourinho în cap pentru la iarnă. Probabil, doar cineva din anturajul clubului…

Ianis este bine acolo, la Rangers, a și spus băiatul. El se gândește la ce se întâmplă acolo. Nu ar spune nimeni ‘nu’, dacă ar fi să se ducă la o echipă mult mai bună, într-un campionat mult mai puternic.”, a declarat Victor Becali, la Digi Sport.

Ianis Hagi a fost transferat de Rangers de la Genk în vara anului 2020, contra sumei de 3,5 milioane de euro. Mijlocaşul român mai are contract până în 2024 cu formaţia scoţiană.

6.500.000 de euro este cota de transfer a românului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Mijlocașul ofensiv a mai jucat de-a lungul timpului pentru Viitorul Constanța, Fiorentina și Genk.

Citește și ULTIMELE AMĂNUNTE DESPRE TRANSFERUL LUI IANIS HAGI LA AS ROMA! SUMA CERUTĂ DE RANGERS + OFERTA ITALIENILOR

as romarealitatearangersdeclaratiivictor becaliianis hagitransfer ianis hagi