Victor Becali, reacție după ce Florin Tănase a semnat cu Federico Pastorello: „Nu i-a mers cu noi, nouă nu ne-a mers cu el”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 26 mai 2022, ora 22:57,
Victor Becali
Victor Becali

Victor Becali a reacționat după ce Florin Tănase (27 de ani) a semnat cu unul dintre cei mai căutați agenți din lume, Federico Pastorello, cel care îl reprezintă și pe Romelu Lukaku.

Căpitanul echipei FCSB nu și-a prelungit contractul cu firma de impresariat a fraților Becali.

”Nu l-am pierdut pe Tănase. Contractul expirase. Nu ni s-a propus să îl prelungim, dar nu și-a reziliat contractul. Încearcă băiatul cu altcineva, poate nu i-a mers cu noi, nouă nu ne-a mers cu el. Îi doresc din tot sufletul să prindă un transfer în străinătate, indiferent cu cine ar fi. Nu mă deranjează deloc.

E un băiat extraordinar. Poate nu a fost să fim împreună. Nu ni s-a întâmplat niciodată ca un jucător care a marcat atâtea goluri să nu prindă un transfer. El a fost un băiat nu corect, super corect. Măcar să fie toți jucătorii de aceeași corectitudine ca a lui Florin Tănase.

Nu vreau să spun, dar nu au existat foarte multe oferte. Au existat doar discuții. Înainte, la un jucător cu 24 de goluri, aveai 4-5 echipe. Nu am altă explicație. Nu e nicio problemă, nu e nicio supărare. Mi-aș fi dorit să nu câștige firma niciun ban și să fie transferat Florin Tănase”, a declarat Victor Becali la Digi Sport.

florin tanasevictor becali