Victor Piţurcă a fost depistat pozitiv cu Covid-19! Antrenorul a luat virusul în ciuda precauţiei

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 07 noiembrie 2020, ora 11:23,
piturca

Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, în ciuda precauţiei acestuia.

Antrenorul de 64 de ani spunea în primăvara acestui an că este foarte atent în ceea ce priveşte pandemia de Covid-19. Acesta declara că îi punea pe cei care veneau în vizită la el să se testeze de coronavirus mai întâi.

Deşi a respectat toate regulile pe care şi le-a autoimpus, acesta tot nu a scăpat de virus şi a fost testat pozitiv cu el, potrivit Fanatik.

„Când vine Alex (n.r. Alexandru Pițurcă, fiul său) la mine îi fac testul. Celui care vine la mine îi fac testul. Nu intră la mine nimeni până nu îi fac testul. Am cumpărat niște teste pentru familie. Dacă vine cineva străin, îl testez. Nu intră nimeni la mine în casă netestat”, spunea Piţurcă în luna aprilie, potrivit Pro Sport.

În ciuda vârstei pe care o are, Victor Piţurcă se antrenează şi acum. Acesta spune că a avut oferte din zona Golfului, dar fotbalul în situaţia pandemiei nu îl mai atrage.

„N-am niciun proiect! Sunt în discuții mereu prin Golf, se termină acum campionatul. Mai e o etapă în Arabia Saudită. N-aș vrea să mă întorc în condițiile de acum. Ce văd eu acum nu mai e fotbal adevărat. Tot timpul ai senzație că vezi meciuri amicale. Fără suporteri, fotbalul nu înseamnă nimic. Asta e situația, nu ai ce să faci”, a spus Victor Piţurcă pentru Digisport.

Citeşte şi Universitatea Craiova, reacţie incredibilă pentru absenţa lui Bancu de la echipă! ,,Să joace fotbal, chiar dacă are Covid-19”

 

realitateaprecautiepiturcaCovid-19
Becali palme

Gigi Becali a transferat un nou atacant la FCSB! Fotbalistul vine din Liga 1

Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020