Victor Pițurcă, probleme cu legea! Fostul selecționer al României a fost reținut de procurorii DNA!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 30 ianuarie 2023, ora 13:50,
Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Victor Pițurcă are probleme cu legea. Fostul selecționer al României a fost reținut de procurorii DNA în noaptea dintre duminică și luni.

Potrivit Gândul.ro, Pițurcă ar fi fost reținut din cauza unui dosar în care este vizat cu achiziții publice făcute în perioada pandemiei.

Victor Pițurcă, reținut de către cei de la DNA!

Este vorba despre un dosar care datează din perioada pandemiei de COVID-19, cunoscut în spațiul public sub numele de „Măști pentru MApN”.

În perioada în care România era în  stare de urgență, șeful direcției medicale MApN,  generalul D.P. „s-a ocupat de „operațiunea” de achiziționare a măștilor anti-COVID.

Conform Pro Sport, Victor Pițurcă ar fi ajuns în acest caz din cauza unui transport de măști. Generalii au apelat la fostul selecționer, care prin intermediul firmei deținute de fiul lui (Alexandru Pițurcă), ar fi plătit transportul respectivelor măști.

Nu este primul episod în care Victor Pițurcă are probleme cu legea. Acesta a mai fost cercetat de DNA pentru rezilierea contractului cu cei de la FRF. De asemenea, a mai fost condamnat cu suspendare în Dosarul Valiza.

DNAvictor piturca