Victor Pițurcă, reacție după ce a fost reținut de DNA: „Terminați cu lucrurile astea!” – Ce a spus fostul selecționer!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 01 februarie 2023, ora 15:27,
Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Victor Pițurcă a fost reținut zilele trecute de către DNA. Fostul selecționer al României era vizat în dosarul achizițiilor unor măști în timpul pandemiei.

Se pare că Pițurcă a reacționat după întregul episod neplăcut. Iată ce a spus despre cele întâmplate.

„Terminați cu lucrurile astea!”

„Nu am nicio legătură cu el. L-am cunoscut o singură dată la el în birou, eram cu fiul meu și încă o persoană și atât. Terminați cu lucrurile astea!

Eu şi fiul meu nu am vândut nicio mască, nu avem nimic în comun cu asta sau cu alte bazaconii. MApN a cumpărat de la firma care i-a dat aceste produse o serie de patru-cinci produse.

E firma băiatului meu, a lui Alexandru Piţurcă. El a investit banii mei, dar nu ştiu ce produse a luat. Eu nu am nimic în comun cu treaba asta, cu măştile, am văzut şi eu la televizor.

L-am văzut pe omul ăsta, Gabriel Ţuţu, o singură dată. Am mai scris pe WhatsApp două propoziții și atât. Restul sunt supoziţii care nu au legătură cu realitatea.

Singura probă pe care o au procurorii este că am fost în birou la acest domn o jumătate de oră. Nu ştiu cum au aflat, au mijloacele lor.

Poate că acel domn era…  Nu? Fiind la o instituţie de stat, probabil el avea alte probleme. Nu mă interesează”, a spus Pițurcă, potrivit Digi Sport.

victor piturca