VIDEO | Adrian Scarlatache a devenit „nașul” Rapidului! Două goluri în 8 zile, marcate în același minut

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 24 septembrie 2022, ora 19:08,
Adrian Scarlatache a marcat Rapidului două goluri în 8 zile, în același minut, 23
Adrian Scarlatache a marcat Rapidului două goluri în 8 zile, în același minut, 23

Rapid a susținut sâmbătă un meci amical, la Curtea de Argeș, cu CS Mioveni, încheiat la egalitate, 2-2.

CS Mioveni a condus cu 2-0, dar până la final Rapid a egalat

Cele două echipe au fost adversare și pe 17 septembrie, în Etapa a 11-a din Superligă, meciul având loc pe stadionul din Giulești. Gazdele s-au impus cu 2-1, prin golurile marcate de Antonio Sefer (39) și Kevin Luckassen (87), după ce Adrian Scarlatache a deschis scorul în minutul 23.

În amicalul de la Curtea de Argeș, CS Mioveni a condus cu 2-0, după reușitele lui Junior Kabananga (5) şi Adrian Scarlatache (23).

Formația antrenată de Adrian Mutu a redus din diferență prin Andrei Ciobanu (41) şi a egalat după golul lui Alexandru Ioniţă II (53).

Flavius Stoican, antrenorul echipei din Mioveni, a început meciul cu Croitoru –Rădescu, Scarlatache, Ene, Șerbanică – Carnat, Panait, Toma, Burlacu –Kabananga și Buziuc.

În primul minut al reprizei a doua el i-a trimis în teren pe Croitoru – Oancea, Balaur, Burnea, Trif – Blănaru, Iacob, Dat, Dumitru –Krasniqi și Coșereanu, iar pe parcurs au mai intrat Sima și Iordache.

De partea cealaltă, Adrian Mutu a apelat la Drăghia – Dussaut, Săpunaru, Paul Iacob, Ștefan, Emmers, Albu, CIobanu, Costache, Papeau, Luckassen.

La pauză, tehnicianul i-a scos pe Papeau și Săpunaru și i-a băgat pe Ioniță și Belu. Apoi, în repriza secundă au mai intrat Despa, Morais, Grigore, Crepulja, Dugandzic și au ieșit Costache, Ștefan, Iacob, Albu, Luckassen.

Echipa alb-vișinie rămâne în cantonament la Curtea de Argeș până marți, după care va reveni în București pentru meciul de pe Stadionul Rapid-Giulești cu CS Afumați, din play-off-ul Cupei României, programată miercuri, 28 septembrie, de la 21:30.

Adrian Scarlatache