VIDEO | Al Hilal şi-a câştigat grupa! Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce echipa sa a fost decimată de COVID-19

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat luni, 21 septembrie 2020, ora 12:22,
lucescu masca

Al Hilal şi-a asigurat primul loc în Grupa B din Liga Campionilor Asiei indiferent de rezultatul ultimei partide. Misiunea echipei lui Răzvan Lucescu a fost însă complicată serios după ce 15 jucători au fost infectaţi cu COVID-19.

După ce problemele au lovit echipa antrenorului român, Al Hilal a obţinut două remize albe consecutive, cu Pakhtakor şi Shahr Khodrou (Iran). Ultimul rezultat le-a asigurat campionilor din Arabia Saudită poziţia întâi în clasamentul grupei, indiferent de rezultatul ultimei partide.

Optimile şi sferturile de finală ale competiţiei se vor disputa tot în Qatar, după modelul impus de UEFA în Europa, la fazele finale UEFA Champions League.

Al Hilal speră acum că jucătorii scoşi din circuit vor reveni treptat în echipă. Vedetele Gomis şi Giovinco se numără printre fotbaliştii pe care Lucescu nu a putut conta la ultimele două meciuri.

Avem o mare dorință de a câștiga din nou Champions League și a îndeplini visul fanilor. Vom lupta până la capăt, indiferent de dificultățile pe care le vom avea. Fiecare zi e o nouă aventură pentru noi, în această situație excepțională.

Avem încredere în tinerii fără experiență internațională, chiar dacă mulți dintre ei nici n-au evoluat în ultimul sezon. N-am putut face decât o schimbare, dar sunt satisfăcut de atitudine, disciplină și spiritul lor de luptă. Chiar am avut oportunități de gol și puteam învinge, a declarat Răzvan Lucescu, după meci.

Al Hilal solicitase amânarea ultimei partide, dar forul continental asiatic a respins cererea saudiţilor.

Echipa lui Răzvan Lucescu va juca miercuri ultimul meci din Grupa B, cu Al Ahli (EAU).

Al Hilal este deţinătoarea trofeului, după succesul obţinut în decembrie 2019 sub comanda lui Răzvan Lucescu.

răzvan lucescugiovincoGomiscalificareCovid-19al-hilalgrupeliga campionilor asiei
eriksen1

Primele reacții după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren: „Haide Chris, fii puternic!”

eriksen

EURO 2020 | VIDEO | Danemarca – Finlanda, întrerupt după ce un fotbalist a leșinat pe teren