VIDEO | Antrenorul Petrolului își avertizează jucătorii: „Dacă nu ții garda sus, nu știi de unde vine croșeul!”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 16:27,
viorel-moldovan-petrolul-ploiești

Petrolul Ploiești pimește vizita celor de la Dunărea Călărași, mâine, de la ora 18:45, pe stadionul „Ilie Oană”, în cadrul etapei a cincea a ligii secunde.

Antrenorul „lupilor galbeni”, Viorel Moldovan, se teme de această partidă, deoarece crede că jucătorii săi nu vor fi la fel de concentrați ca în meciurile precedente.

„În primul rând, trebuie să fim foarte concentrați. Am, din acest punct de vedere, o anumită temere, pentru că știu ce se întâmplă în capul jucătorului atunci când sunt trei victorii consecutive. Te crezi deasupra tuturor și, dacă nu ții garda sus, nu știi de unde vine <<croșeul>>!”, atrage atenția tehnicianul Petrolului.

După un start ezitant de sezon (0-1, în prima etapă, cu Farul Constanța), petroliștii au legat trei victorii consecutive în noul sezon al Ligii 2 și ocupă locul trei în clasament, după patru etape.

„Ne va aștepta, mâine, un meci complicat, împotriva unui adversar foarte bun. Dunărea este o echipă cu mulți jucători cu rutină în primele eșaloane, iar pe bancă se află un antrenor foarte bun, cu mare experiență. Va fi un joc dificil, pe care, însă, trebuie neapărat să-l câștigăm și să confirmăm parcursul bun din ultimul timp.

Fiecare joc este foarte important și, așa cum am mai spus, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche și să credem că simpla noastră prezență pe teren va fi suficientă pentru a câștiga cele trei puncte. Ar fi o greșeală să gândim așa, avem nevoie de concentrare maximă pentru a ne atinge obiectivul”, a declarat Viorel Moldovan pentru site-ul Petrolului.

Citește și • VIDEO | Un fotbalist de la Slovan Liberec s-a dat în spectacol la plecarea din România

petrolul ploiestiviorel moldovanrealitatealiga 2
lukaku eriksen

EURO 2020 | Lukaku nu și-a putut stăpâni lacrimile: ”Mintea mi-a rămas tot la Eriksen”

anglia croatia

EURO 2020 | ”It’s Coming Home”! Anglia, debut fericit în fața vicecampioanei mondiale