VIDEO | Arbitrul, personajul principal la unul dintre golurile date de Steaua în drumul spre Liga 2

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 08 mai 2021, ora 16:12,
11m csa steaua

CSA Steaua a învins-o pe Mostiştea Ulmu cu 2-0, în deplasare, în manşa tur din prima rundă a barajului pentru promovare în Liga a 2-a.

Reușitele oaspeților au venit în urma unui autogol și a unui penalty. ”Militarii” sunt cu un pas în finala barajului, acolo unde o așteaptă pe rivala FCSB 2, care trebuie să treacă de CS Afumați.

Sursa foto: Facebook AS47

Al doilea gol, cel marcat de Pecionel, a fost dat în urma unei lovituri de pedeapsă. Faza pentru care centralul Eduard Ioniță a dictat penalty este una controversată.

În debutul reprizei a doua, marcatorul Pecionel s-a împiedicat singur și a căzut în careul advers. Decizia arbitrului: lovitură de la 11 metri pentru formația lui Daniel Oprița, o decizie ce a stârnit reacția vehementă a celor de la Mostiștea Ulmu.

În cele din urmă, elevul lui Daniel Oprița a transformat lovitura de la punctul cu var și a stabilit scorul final al partidei, 2-0.

Partida retur va avea loc pe 15 mai, dar oficialii echipei călărășene amenință că nu se vor prezenta la retur din cauza deciziilor dubioase ale centralului Eduard Ioniță.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | CSA Steaua, primul pas spre Liga 2! Roş-albaştrii au câştigat primul meci din baraj

realitateaarbitrubaraj liga 3steauadecizii
todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire

E3shZkGWEAAKW4t (1)

EURO 2020 | Danemarca, incapabilă să reacționeze! Finlanda, victorie la limită