VIDEO | Asta înseamnă clasă! Pep Guardiola, mesaj superb pentru Van Dijk

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020, ora 13:28,
Everton v Liverpool – Premier League

Pep Guardiola s-a gândit şi la rivalii de la Liverpool înaintea debutului în Grupa C din UEFA Champions League. Managerul lui Manchester City l-a încurajat pe Virgil van Dijk, fundaşul care va sta mult timp departe de teren după ce a suferit o ruptură de ligament încrucişat la derby-ul cu Everton din campionat. 

Van Dijk s-a accidentat grav după o intrare a portarului Pickford care a rămas nesancţionată de arbitrul derby-ului din Liverpool.

Managerul rivalei Manchester City şi-a arătat clasa într-un mesaj superb pentru fundaşul central olandez.

„Nu vreau să vorbesc despre cum va afecta Liverpool, dar îi doresc lui Virgil să îşi revină rapid, să aibă o recuperare bună. Nu îmi place, urăsc când adversarii au jucători accidentaţi pe termen lung. Sunt sigur, nu îl cunosc foarte bine, dar este puternic şi îl aştept să revină, îl vom aştepta să revină pentru a face campionatul nostru mai bun mai puternic. Este unul dintre cei mai buni, iar campionatul este mai bun cu jucătorii buni pe teren. Îi transmit tot ce este mai bun lui, familiei sale şi tuturor de la Liverpool” – a declarat antrenorul catalan.

 

Manchester City va debuta în noul sezon din UEFA Champions League pe propriul teren, cu FC Porto. Tot diseară, Liverpool va juca primul meci fără Virgil van Dijk pe terenul olandezilor de la Ajax.

manchester cityVirgil van Dijkchampions leaguepep guardiolaaccidentareliverpoolantrenorîncurajarejurgen klopp
danemarca

UEFA spune că a tratat cu respect Danemarca, după incidentul cu Eriksen

fcsb4

Primele emoții pentru Dinu Todoran și elevii săi! Miercuri are loc tragerea la sorți pentru Conference League