VIDEO | Budescu tace și face! Vrea să dea jos kilogramele în plus după ce a ratat naționala

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 21 martie 2021, ora 10:30,
budescu nationala 2

Pentru meciurile de debut ale naționalei în preliminariile Cupei Mondiale 2022, Budescu nu a primit telegrama de convocare.

Staff-ul reprezentativei României, în frunte cu Mirel Rădoi și secundul Nicolae Dică, a decis să nu-l convoace pe mijlocașul de la Damac din cauza ”regulii” stricte impuse de selecționer, conform căreia niciun jucător nu are voie să aibă două kilograme în plus peste greutatea ideală. Asta pentru a putea participa la acțiunile naționalei.

Sursa foto: Credit- Cătălin Soare, Profimedia Images

Lui Constantin Budescu nu i-a picat deloc bine acest regulament, știută fiind problema sa cu kilogramele în plus. Dar ”s-a pus pe treabă”. Fostul decar de la Astra a postat pe contul oficial de Instagram un videoclip care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Budescu apare făcând o serie lungă de flotări. Iar descrierea postării este de asemenea foarte concludentă, un emoticon care ”face cu ochiul”.

Acest episod vine după ce internaționalul român, înainte, a declarat că este convins că nu excesul de greutate a fost motivul neconvocării sale la națională.

“Despre kilograme, nu ştiu ce să zic. Acum am văzut şi eu. Când eram la Astra, chiar mă uit acum (n.r. se urcă pe cântar). Faţă de Astra, am 3,6 kilograme mai puţin, acum. Deci, nu cred că asta a fost problema.

Când eram la Astra, eram la echipa naţională, iar după acest transfer, nu. Şi am 3,6 kilograme mai puţin. Deci, este o prostie ce s-a spus! Nu cred că are relevanţă”, a fost reacția lui Budescu după ce nu a primit telegrama de convocare din partea lui Mirel Rădoi, conform as.ro.

”Tricolorii” vor debuta în preliminariile CM 2022 la sfârșitul lunii astfel: împotriva Macedoniei de Nord, pe 25 martie, 21:45; Germaniei, 28 martie, 21:45; și Armeniei, 31 martie, 19:00.

CITEȘTE ȘI –>> Budescu este convins că nu din cauza kilogramelor a ratat naționala! ”Față de Astra, am cu 3,6 mai puţin”

 

nationala Romanieikilograme in plusflotaribudescupreliminarestranierirealitatea
1313597428bogdan-stancu-1000×600

Când va anunța Bogdan Stancu dacă revine la FCSB

Bogdan Stancu gencler

Bogdan Stancu, deturnat din drumul său spre FCSB: ”Discuțiile sunt avansate”