VIDEO | Burcă vrea salveze impresia proastă lăsată de CFR Cluj, în Conference League: „Trebuie să obţinem o victorie”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 21:58,
Andrei Burcă
Andrei Burcă

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Andrei Burcă (28 de ani), a susținut, miercuri, o conferinţă de presă în care a prefațat meciul cu Jablonec, din ultima etapă a grupelor Conference League.

Fundașul vrea victoria contra cehilor, pentru a salva onoarea campioanei României.

E foarte dureros, nu a fost cel mai bun parcurs din Europa. Am avut aşteptări mari. Cred că este un meci important pentru noi, încercând să spălăm cât de cât faţa pe care am avut-o în această grupă. Mâine trebuie să intrăm cel puţin la fel de determinaţi ca adversarul ca să obţinem un rezultat pozitiv. Trebuie să ne ridicăm la pretenţiile competiţiei. Trebuie să obţinem o victorie, să demonstrăm că celelalte meciuri au fost o întâmplare. Prima şi ultima impresie contează mereu în fotbal”, a spus Burcă.

Fundașul s-a plâns de schimbările din cadrul echipei ardelene. “Au fost multe schimbări în lot, am schimbat trei antrenori în trei luni. Nivelul din Europa nu este cel din campionat. Nu ne-am ridicat la aşteptările competiţiei dar sperăm să muncim cât mai mult în campionat şi să fim din nou campioni pentru a reuşi în următorul sezon să ne propunem mai multe”, a mai spus Burcă.

CFR Cluj va întâlni echipa Jablonec, joi, pe teren propriu, de la ora 19.45, în ultima etapă a Grupei D din Conference League. Campioana României ocupă ultimul loc în grupă, cu un singur punct şi nu mai are nicio şansă de calificare în faza următoare.

Citește și VIDEO | ,,A CONTAT CĂ NU AM FOST EU DE LA ÎNCEPUT!” DAN PETRESCU EXPLICĂ PARCURSUL SLAB AL CFR-ULUI DIN EUROPA

jablonecconference leaguecfr clujvideo