SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Caz șocant în sport! Un sportiv celebru antivaccinist a înjunghiat mortal un doctor!

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021, ora 17:37,
ARESTAT. Foto: Profimedia Images
ARESTAT. Foto: Profimedia Images

Luptătorul rus de MMA, Akmal Khozhiev, care s-a autointitulat „Asasinul nevaccinat”, a fost arestat, fiind acuzat că ar fi înjunghiat mortal un medic cu un „os de animal” pe insula Guam din Pacific, în urma unei dispute privind vaccinurile împotriva COVID-19, potrivit The Moscow Time.

Akmal Khozhiev a distribuit postări anti-vaccin pe rețelele sociale s-a născut în fostul Uzbekistan sovietic și a lucrat pe aeroportul Pulkovo din al doilea oraș ca mărime din Rusia, Sankt Petersburg. La data de 7 noiembrie sportivul a fost arestat la reședința sa. În momentul arestării era plin de sânge.

Ulterior, polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al radiologului Miran Ribati, lângă o scară din interiorul aceluiași complex de apartamente. Se pare că cei doi s-au certat pe tema vaccinări în timpul cinei, după ce își petrecuseră ziua împreună la plajă.

Nu mai am încredere în tine”, i-ar fi spus Khozhiev lui Ribati, potrivit declarației unui martor.

Khozhiev și-a recunoscut crima. Un judecător a stabilit o cauțiune de un milion de dolari. În Guam, Khozhiev a fost angajat ca instructor de MMA, însă fusese concediat recent din cauza comportamentului agresiv.

Citește și TRAGEDIE ÎN SPORTUL ROMÂNESC! UN MARE CONDUCĂTOR, NEVACCINAT, A FOST RĂPUS DE COVID-19

realitateacriminalrusAkmal Khozhievmm