VIDEO | Ce bucurie! Autocarul Rapidului a fost oprit în trafic de suporterii giuleșteni, după a treia victorie consecutivă în Liga 2

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 18:30,
rapid

Rapid București a tremurat pentru victoria în meciul de pe terenul celor de la Aerostar Bacău, încheiat în cele din urmă cu scorul de 3-2 pentru giuleșteni!

„Alb-vișinii” au bifat a treia victorie consecutivă în Liga 2, după succesul în fața penultimei clasate, Aerostar Bacău. Băcăuanii veneau după victoria surprinzătoare la scor din etapa trecută, de pe terenul celor de la Petrolul Ploiești, scor 4-1.

Rapid urcă așadar până pe locul 4 în clasamentul din Liga 2, cu 22 de puncte acumulate în cele 12 meciuri disputate în actualul sezon. Formația condusă de pe bancă de antrenorul interimar, Mihai Iosif, este pe val în acest moment, după victoriile în fața Farului Constanța, Universitatea Cluj și acum, Aerostar Bacău.

Echipa giuleșteană a avut parte și de o surpriză după meciul cu Aerostar, în momentul în care mai mulți localnici din Bacău, fani ai Rapidului, au oprit autocarul echipei și s-au bucurat alături de jucători pentru victoria din partida de astăzi.

Citește și Dumitru Dragomir vine la Realitatea Sportivă! O nouă ediție, astăzi, de la ora 18:00

realitatealiga 2suporterirapid
Christian Eriksen, finlanda 2

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Eriksen: ,,E stabil, dar rămâne internat pentru investigaţii”

Razvan Marin-  profimedia-0469871099

Razvan Marin, văzut ca viitorul lider al echipei naţionale: ,,E un băiat serios, care joacă”