VIDEO | Cei de la LPF sunt categorici: „Astăzi nu există niciun motiv ca stadioanele să fie închise!”

Articol de Valentin Walter - Publicat joi, 04 februarie 2021, ora 19:32,
bucuresti_arena-nationala_echipa-nationala_tribuna

Oficialii celor de la Liga Profesionistă de Fotbal vor ca suporterii să revină pe stadioane.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF a declarat că este timpul ca stadioanele din Liga 1 să se redeschidă.

Acesta susţine că Liga a făcut deja o solicitare în acest sens către MTS, pentru ca stadioanele să fie deschise la o capaciate de 30%.

„Am revenit cu o cerere către Ministerul Tineretului și Sportului, aceea cerere a fost transmisă acum două zile. Prin acea cerere am solicitat să se redeschidă toate stadioanele din Liga 1. În ceea ce privește capacitatea deschisă să fie de 30%, bineînțeles că vor fi respectate toate normele prevăzute de legislația în vigoare în cea ce privește protecția anti-COVID.

Cred că aceasta ar fi o soluție corectă. În momentul de față ai deschise restaurante, ai deschise teatrele, ai deschise cinematografele. Luni se vor redeschide școlile, din acestă perspectivă e nevoie să deschizi și stadioanele de fotbal. În momentul de față nu mai există absolut niciun argument care să susțină ideea că stadioanele de fotbal trebuie închise.

Citește și Noi detalii privind disputa FCSB-Steaua ies la iveală! LPF: ”UEFA a spus: pe mine mă interesează continuitatea”

Suporterii sunt civilizați nu se vor îmbulzi la intrare se poate decala un pic programul de acces în stadion se vor ține anumite spații închise, se vor separa foarte bine scaunele unde poți să te așezi. Cred că solicitarea noastră este îndreptățită. Fotbalul fără spectatori nu arată foarte bine. Vom încerca în perioada următoare să ne întâlnim cu domnul ministru și să obținem o decizie favorabilă pentru fani. Astăzi nu mai există niciun motiv ca stadioanele să rămână închise.” a declarat Justin Ştefan într-o discuţie pe pagina de Facebook a LPF.

Citește și Şanse zero de împăcare între Gigi Becali şi Anamaria Prodan: ,,Nu mă interesează că m-a blocat! Gata cu circul”

LPFstadioanejustin stefanliga 1realitateasuporteri
vedeta barcelona

EURO 2020 | Vedeta Barcelonei a reacționat după clipele de coșmar de la Copenhaga: „A fost o experiență oribilă”

reunire academica

Noutatea de la reunirea Academicii Clinceni! Un fost dinamovist a ajuns sub comanda lui Ilie Poenaru