VIDEO | CFR Cluj a mai reușit un transfer! Cine este noul jucător care va lucra sub comanda lui Dan Petrescu

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 22:55,
zunic cfr

CFR Cluj continuă să transfere după nemulțumirile antrenorului Dan Petrescu care s-a plâns în mai multe rânduri de lipsa de achiziții și chiar a anunțat că se gândește să plece din Gruia!

Campioana României a mai oficializat un transfer în cursul zilei de astăzi, după aducerea fundașului central croat, Ivica Zunic. Apărătorul în vârstă de 32 de ani are 1,95 metri și vine la formația clujeană pentru a suplini absența fundașilor centrali Paulo Vinicius și Mike Cestor, indisponibili din cauza accidentărilor.

Zunic vine liber de contract la CFR Cluj după despărțirea de azerii de la Qabala. Croatul a fost declarat și fundașul anului în Azerbaidjan, după ce a prins loc de Europa League cu fosta echipă.

Această mutare este binevenită pentru antrenorul Dan Petrescu care se confruntă în aceste momente cu foarte multe absențe în cadrul echipei. Clujenii au în acest moment 7 fotbaliști indisponibili, după depistarea cu COVID-19 a lui Ciprian Deac, Ovidiu Hoban și nou venitului Ben Youssef, dar după accidentările lui Bilel Omrani, Mike Cestor, Paulo Vinicius și Cristi Manea.

275.000 de euro este cota de transfer a lui Ivica Zumic, potrivit Transfermarkt.com.

Citește și Strigătul de disperare al lui Dan Petrescu, înaintea meciului cu Roma: “Am şapte jucători, toţi titulari, care nu pot juca!”

realitatealiga 1transfer CFRzuniccfr cluj
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”