VIDEO | Cosmin Olăroiu a câștigat Cupa Președintelui în Emiratele Arabe! S-au executat 28 de lovituri de departajare

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 28 aprilie 2023, ora 22:12,
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Al Sharjah, echipa antrenată de românul Cosmin Olăroiu, a câștigat Cupa Președintelui în Emratele Arabe Unite, la loviturile de departajare.

Al Sharjah a câștigat Cupa Președintelui în Emiratele Arabe cu 13-12 la loviturile de departajare

Adversară i-a fost Al Ain, iar la finalul celor 90 de minute scorul a fost egal, 1-1. Echipa antrenată de Cosmin Olăroiu a deschis scorul prin Abdulbasit, în minutul 48, iar egalarea a fost restabilită după reșita lui Laba (55).

S-a trecut la executarea loviturilor de departajare, iar primele 5 serii au fost transformate. Manolas, de la Al Sharjah a fost primul care a ratat, dar l-a copiat imediat Moubarik.

După ce au executat toți cei 11 jucători de la fiecare echipă, Olăroiu a decis ca executanții să-și respecte ordinea inițială. Nu la fel a făcut omologul lui, fostul mare internațional ucrainean Serghei Rebrov. Acesta l-a „sărit” pe al doilea executant, Erik, iar al patrulea de pe listă, Palacios, a ratat.

Pentru antrenorul român este al 12-lea trofeu cucerit în Emiratele Arabe Unite. Cosmin Olăroiu mai are în palmares titlul de 4 ori, Supercupa de 5 ori, Cupa Ligii de 2 ori și Cupa Președintelui de 2 ori.

emiratele arabe unitecosmin olaroiuCupa Presedintelui