VIDEO | CSM București face SHOW în campionat! Djukic le-a resuscitat pe ”tigroaice”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 28 octombrie 2018, ora 12:48,
csm buc
csm buc

CSM București a obținut a doua victorie consecutivă de la numirea pe banca tehnică a sârbului Dragan Djukic. „Tigroaicele” s-au descătușat în Sala Rapid în derby-ul Ligii Florilor cu Măgura Cisnădie, medaliata cu bronz a sezonului trecut și ocupanta locului 3 înaintea acestei etape.

Neagu și colegele s-au impus la 17 goluri diferență (36-19, 17-10 la pauză) în cel mai bun meci din acest sezon. Cea mai valoroasă handbalistă a lumii a marcat 11 goluri. De partea cealaltă pentru sibience golgheteră a fost veterana de 38 ani Roxana Gatzel (10 goluri), conducătoarea de joc a României la argintul mondial obținut în 2005.

Citește și FOTO | Gest RAR întâlnit în fotbal! Moment HALUCINANT la FCSB – Voluntari

Pentru campioana Europei din 2016 urmează o deplasare la Cluj în campionat, apoi în weekend duelul foarte important din Liga Campionilor cu formația norvegiană Vipers Kristiasand, codașa grupei.

Căpitanul Iulia Curea, extrema Jovanka Radicevic (6 goluri cu Cisnădie) și antrenorul Dragan Djukic au vorbit despre succesul categoric din derby-ul campionatului și au solicitat timp din partea fanilor pentru ca formația să devină una omogenă și imbatabilă în Liga Campionilor.

Magura Cisnadieliga campionilorVipers KristiasandtigroaicelehandbalDragan Djukiciulia cureacsm bucuresti