VIDEO | Dan Petrescu, îngrijorat înaintea debutului în Conference League: „Avantajul e mai mult la ei!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 22:10,
Dan Petrescu, sursa- Profimedia Images
Dan Petrescu, sursa- Profimedia Images

CFR Cluj va debuta mâine seară, pe terenul celor de la Jablonec, în grupele noii competiții înființate de UEFA!

Cu doar o zi înaintea meciului din Cehia, Dan Petrescu a vorbit la conferința de presă despre înfruntarea cu Jablonec. „Bursucul” a ținut să precizeze că adversarii campionei României pleacă cu un avantaj, asta deoarece vin cu un moral bun, datorită ultimului rezultat din campionat. Totodată, Petrescu a declarat că și-a studiat destul de bine oponenții, însă nu a reușit să descopere punctele slabe ale acestora.

 

„Am văzut aproape toate meciurile din acest sezon ale celor de la Jablonec. N-am avut timp să le văd chiar pe toate, au fost foarte puține zile. Știu că au o echipă foarte bine organizată, un antrenor cu experiență, din 2018 la echipă. Mai rar găsești acum în fotbal să ai un antrenor 3 ani jumate.

Au jucători de echipă națională a Cehiei, sunt cinci jucători care au evoluat. Au un jucător în naționala Slovaciei, au jucători buni pe toate posturile. N-am descoperit prea multe puncte slabe. Locul 3 în Cehia e un rezultat mare, cred că campionatul Cehiei e mult peste cel din România.

Și echipa națională a Cehiei e mult peste naționala României. Chiar dacă joacă campioana României cu locul 3 din Cehia, cred că avantajul e mai mult la ei. La ultimul meci, ei au câștigat, sunt cu moralul bun, iar noi am pierdut și sunt multe probleme de lot.

Jucăm în deplasare și important e să scoatem un rezultat pozitiv. E clar că ne dorim să câștigăm, dar dacă ar fi un egal nu ne-am supăra. Nu vom intra pe teren să ne gândim la egal. Eu sunt convins 100% că jucătorii vor da totul. Asta nu e tot timpul de ajuns.

Depinde în ce fel se simt ei fizic, iar la problemele care au fost la echipă și sunt în continuare, nu știu cine va rezista 90 de minute la intensitatea pe care o au cei de la Jablonec. Au fost multe meciuri până acum pentru echipă și se simte acest lucru. D-aia și lotul mereu suferă accidentări. Din punctul acesta de vedere, Jablonec n-are nicio problemă, niciun accidentat. E clar, avantajul e la ei”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Citește și EXCLUSIV | PRESIUNE PUSĂ PE CLUJENI ÎNAINTEA DEBUTULUI ÎN CONFERENCE LEAGUE: „SUNT OBLIGAȚI SĂ FIE DIN CE ÎN CE MAI BUNI”

realitateacfrdan petrescuconference leaguedeclaratii