SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Dan Petrescu, îngrijorat înaintea meciului cu UTA. „Este greu să nu ai soluţii”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 15:48,

Dan Petrescu îşi face probleme înaintea deplasării de la Arad. Antrenorul campioanei CFR Cluj acuză lipsa de soluţii în compartimentul ofensiv. 

Accidentările îi dau bătăi de cap lui Petrescu, iar antrenorul liderului CFR Cluj acuză subţirimea lotului. Campioana tocmai a transferat un atacant cu un CV remarcabil, însă Petrescu nu crede că Hadi Sacko poate ajuta echipa imediat.

„UTA acasă cu spectatori parcă joacă în 12. Anul ăsta au câştigat două meciuri şi au făcut trei egaluri, sunt foarte puternici acasă. Se vor bate la playoff, iar antrenorul, care a fost jucătorul meu ştie ce vrea de la fotbal, îmi place foarte mult ce face acolo şi normal că sunt foarte bine. În afară de faptul că joacă împotriva campioanei, mai au şi problema asta că au pierdut, vor fi super, super motivaţi.

În perioada asta a anului nu poţi să iei jucători care nu au jucat de trei, patru luni. E foarte greu să spui că vine un jucători şi te ajută, problema noastră e că jucătorii noştri de atac sunt pe masa de masaj şi nu pe teren. E foarte greu să nu ai soluţii. Îi aşteptăm să revină pe teren, avem nevoie de ei, şi cu noul atacant, dacă va putea să joace măcar o repriză la fiecare meci, e binevenit. Dacă atacanţii ar fi bine, lotul este foarte competitiv.

Jucătorii de atac sunt foarte puţini, patru copii. Până la urmă suntem campioana României. Deac este suspendat. Avem probleme, dar cunoaşteţi spiritul CFR-ului, ne vom bate până la ultima picătură cu toţii” – a declarat Petrescu înaintea partidei de duminică.

UTA – CFR Cluj se va juca duminică seară, de la ora 21:00. CFR Cluj este lider în clasament înaintea etapei a zecea a sezonului regulat.

antrenordeplasaredan petresculiga 1accidentariutaetapa a zeceacfr cluj