VIDEO | Debut cu casa închisă! Bonetti, emoționat: „Sunt cu voi din toată inima. Vă mulțumesc”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 19:00,
Suporteri Dinamo, sursa foto: Peluza Catalin Hildan-Dinamo/Facebook
Suporteri Dinamo, sursa foto: Peluza Catalin Hildan-Dinamo/Facebook

Dinamo joacă primul meci din noul sezon al Ligii 1 diseară, cu FC Voluntari, de la ora 20:30, partidă ce se va disputa cu casa închisă.

Potrivit informațiilor publicate de fanii din Peluza Cătălin Hîldan, toate biletele pentru debutul cu FC Voluntari au fost vândute. Conform protocolului sanitar, suporterii au voie să ocupe doar 50% din capacitatea totală de 15.000 de locuri a stadionului ”Ștefan cel Mare”.

Datorită devotamentului și a reacției arătate de fanii ”alb-roșilor” la primul meci oficial după perioada de pauză dintre sezoane, Dario Bonetti s-a simțit emoționat și a ținut să transmită câteva cuvine te încurajare pentru întreaga suflare dinamovistă înaine de debutul în Liga 1.

Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook

”Am văzut imagini cu mașinile care vin spre București și cozile care sunt la casele de bilete. E ceva emoționant pentru mine, să văd atâta pasiune. Sunt aici pentru a încerca să dau o mână de ajutor.

Vreau să vă mulțumesc și să vă rog să fiți alături de acești tineri, care încă nu sunt pregătiți fizic, dar sunt jucători buni. Ei pot forma baza pentru un viitor mai bun. Sunt cu voi din toată inima. Chiar dacă va fi dificil, vom lupta până la capăt!”, a transmis Dario Bonetti, într-un clip video postat pe pagina de Facebook a celor de la PCH.

Dinamo are în lotul pentru meciul de diseară 16 jucători eligibili pentru regula U21.

CITEȘTE ȘI –>> DINAMO ATACĂ LIGA 1 CU 16 JUCĂTORI U21! LOTUL ANUNŢAT OFICIAL DE CLUB

realitatealiga 1suporteribonettidinamo