VIDEO | Deja-vu în Gruia! Petrescu cere transferuri

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 11 septembrie 2020, ora 19:26,
dan-petrescu-cfr-cluj

Dan Petrescu le cere şefilor de la CFR Cluj să facă transferuri pentru întărirea lotului. Antrenorul campioanei vrea cel puţin un fundaş central care să acopere plecarea lui Kevin Boli.

La meciul de duminică (cu Hermannstadt), Petrescu nu îi va avea la dispoziţie pe Chipciu şi Deac, ambii accidentaţi. Pereira, Omrani şi Camora sunt şi ei sub semnul întrebării, iar Petrescu a acuzat ironic „subţirimea” lotului.

CFR Cluj – FC Hermannstadt | Conferință de presă

Conferința de presă a antrenorului nostru Dan Petrescu înaintea meciului cu FC Hermannstadt!Hai CFR!

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Vineri, 11 septembrie 2020

Nu este bine să zic. Dacă zic spune lumea că mă cert cu conducerea. Am văzut un titlu: «Dan Petrescu s-a certat cu conducerea!». Dacă eu spun că mai am nevoie d jucători asta înseamnă că m-am certat? Eu colaborez cu conducerea… Toți antrenorii buni din lumea asta vor să îmbunătățească lotul, iar din categoria asta face și Dan Petrescu.

Vreau mereu ca lotul să fie mai bun. Cer mereu jucători! Dacă pleacă cinci jucători, să vină cinci! Dacă pleacă șapte, să vină șapte! Suntem puțin descoperiți cu plecarea lui Kevin Boli. Eu vreau doi jucători pe post. Mi-ar mai trebui un jucător în apărare și încă un jucător. Dacă nu o vină, o să jucăm și o să încercăm să scotem maxim din acest lot” – a declarat antrenorul campioanei CFR Cluj.

Petrescu a avut numai cuvinte de laudă pentru Hermannstadt, echipă transformată după numirea spaniolului Ruben Albes pe banca tehnică.

Cei de la Hermannstadt sunt neînvinși de 9 meciuri oficiale. Se vede mâna antrenorului și din ce am vorbit cu Gabriel Debeljuh toată lumea este foarte fericită cu acest antrenor. O să fie, ca de obicei, un meci foarte greu” – a anticipat Dan Petrescu.

CFR Cluj – Hermannstadt se va juca duminică, de la ora 21:00. După primele două etape din Liga 1, campioana are patru puncte acumulate.

 

Hermannstadtantrenortransferuricfr clujliga 1campioanadan petrescu
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”