VIDEO | Demba Ba face turul televiziunilor pentru a-l acuza de rasism pe Sebastian Colțescu: „Nu știți prin ce am trecut”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020, ora 14:47,
demba
demba

Atacantul senegalez al echipei Istanbul Bașakșehir Demba Ba (35 de ani) a acordat un interviu pentru o televiziune din Turcia, în care a continuat să-l acuze de rasism pe Sebastian Colțescu.

Din păcate, am normalizat câteva cuvinte. Le-am și spus colegilor mei: ‘Nu știți prin ce am trecut când am crescut, pentru că nu sunteți negri’. La Paris am decis cu toții, împreună, să nu mai jucăm”, a spus Demba Ba, la televiziunea TRT World.

Senegalezul a fost cel mai vehement contestatar al lui Sebastian Colțescu, pentru că l-a numit „la negru” pe antrenorul secund al echipei turce, Pierre Achille Webo.

De asemenea, Demba Ba l-a atacat pe antrenorul echipei PSG, Thomas Tuchel, pentru că l-a sfătuit pe unul dinte jucătorii echipei pariziene să nu se implice.

Citește și VIDEO | Cine este Demba Ba, cel mai vehement la adresa arbitrului Sebastian Colțescu

A discutat cu un fotbalist de la PSG (n.r. – cu Gulbrandsen) și practic a dat vina pe noi pentru ce-a întâmplat. Dar e problema lui, nu a mea. Dacă o să-l văd într-o zi, o să-i zic”, a spus Demba Ba.

Meciul de fotbal Paris Saint-Germain – Istanbul Başakşehir, din cadrul etapei a șasea a grupelor Ligii Campionilor, a fost întrerupt în urma unui incident considerat rasist.

Arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu, într-o conversație cu Ovidiu Hațegan, l-a identificat pe antrenorul secund al echipei turce, camerunezul Pierre Achille Webo, cu termenul de ”ăla negru”. Cele două echipe au părăsit terenul acuzând remărci rasiste din partea arbitrului de rezervă.

Citește și Demba Ba infirmă discuția la telefon cu arbitrul Sebastian Colțescu! Mesajul postat pe rețelele de socializare

 

realitatearasismala negruIstanbul Basaksehirscandalscandademba basebastian coltescuturciacine este