VIDEO | Dezvăluire incendiară făcută de Anamaria Prodan. Cine l-a prins pe Reghecampf cu amanta: „Iar a luat-o razna”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 13 ianuarie 2022, ora 12:27,
Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și “Bebeto”
Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și “Bebeto”

Anamaria Prodan (49 de ani) a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia cu Reghecampf, dar și cum a descoperit că soțul ei are o relație extraconjugală.  

ANtrenorul a fost prins cu noua iubită, Corina Caciuc, chiar de fiul său, Bebeto. Invitată în podcast-ul lui Codin Maticiuc, impresara a vorbit despre căsnicia cu antrenorul, dar și cum a descoperit că este înșelată. Bebeto a folosit funcția ”Share Location” de pe telefonul său mobil și a mers direct acasă la tatăl său, fără să îl anunțe. Acesta l-a prins pe antrenor cu noua sa iubită, iar băiatul a sunat-o imediat pe mama sa, care se afla la Dubai, pentru a-i spune ce se întâmplă.

Copiii au stat lipiți, copiii meu au știut secundă de secundă tot ce se întâmplă. L-a prins fii-su, nu l-am prins eu. Ăla mic l-a prins cu amantele, și cu asta, la ușă, s-a dus direct la ușă la el. I-a deschis share location ăla pe telefon și l-a luat direct, eu nici nu mă pricep. M-a sunat, eu eram în Dubai, mi-a zis, mamă, vezi că ăsta are o amantă, iar a luat-o razna”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul podcastului.

Citește și Anamaria Prodan, dezvăluiri grele despre Reghecampf și amantă: „Ce fel de bărbat ești tu, nebunule?”

Anamaria Prodan a recunoscut că fostul său partener a mai avut și alte relații extraconjugale. De asemenea, femeia de afaceri a declarat că Laurențiu Reghecampf va fi obligat să îi ofere toți banii pe care i-ar fi sustras din averea familiei.

Mă întreabă toată lumea. Partajul care e?! Că el tot ce avea, ceasuri, tot, a furat și a plecat cu ele de acasă. Direct amanta, direct în cont, adică îți dai seama cât de prost să fii să faci direct din contul copiilor tăi în contul amantei? Eu m-am uitat târziu, acum când m-am trezit”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

Citește și Anamaria Prodan, declarații din tinerețe: „Jucam fotbal în curtea școlii la bustul gol”

videoanamaria prodanreghecampfcorina caciucdivorțbebeto