VIDEO | Dinamo, distrusă în Moldova! FC Botoşani a făcut instrucţie cu ,,câinii”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 24 ianuarie 2021, ora 22:51,
Dinamo
Dinamo

Meciul dintre FC Botoşani şi Dinamo Bucureşti, din etapa a 18-a Ligii 1, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 4-0.

Golurile partidei au fost marcate de Hamidou Keyta în minutele 1 şi 35 din penalty, Hervin Ongenda în minutul 23 şi Denis Haruţ în minutul 64.

Prima repriză a jocului începe practic de la 1-0 pentru gazde. Rodriguez cenrează, portarul Eşanu scapă mingea, iar Hamidou Keyta este pe fază şi împinge mingea uşor în poartă.

Botoşaniul continuă jocul ofensiv, iar sirianul Al Mawas loveşte bara transversală în minutul 3. Minutul 6 îl are în prim-plan şi pe Florescu, dar şutul său se duce pe lângă poarta lui Eşanu. Replica lui Dinamo vine în minutul 15 al jocului, dar lovitura de cap a lui Fabbrini este foarte slabă, din centrarea lui Sorescu.

Minutul 18 o aduce din nou pe Botoşani în atac, dar şutul lui Roman trece la o palmă de poarta dinamoviştilor. Deian Sorescu ratează şi el pentru Dinamo în minutul 21, după ce şutul său s-a dus drept în portarul Hankic. Nu avea să mai dureze mult, iar scorul ajunge la 2-0 pentru gazde, după ce Ongenda înscrie în minutul 23 din pasa lui Keyta.

Achim are o ocazie pentru Dinamo în minutul 25, dar şutul său este respins de portarul moldovenilor. Minutul 36 aduce dezastrul pentru Dinamo, Ehmann face penalty într-un duel cu Roman. Acelaşi Hamidou Keyta pune mingea pe punctul cu var şi transformă lovitura de la 11 metri fără probleme în minutul 37.

Finalul reprizei îl are în centru pe Magaye Gueye, care mai întâi ratează în minutul 39, după ce lutul său a fost blocat de portar. Apoi, în minutul 45 trimite mingea în bara transversală după o centrare a lui Fabbrini. Repriza se încheie cu scorul de 3-0 pentru gazde.

Citeşte şi Dezvăluiri senzaţionale ale avocatului care l-a scăpat pe Tamaş de închisoare! ,,A fost extrem de dificil”

Repriza a doua începe de această dată cu Dinamo în atac, dar şutul lui Robert Moldoveanu, de la 15 metri, este prins de Hankic. Nu a durat mult, iar Botoşaniul a revenit în ofensivă, iar în minutul 64, la o lovitură de colţ, Denis Haruţ împinge mingea în poartă, după mai multe devieri în careu şi duce scorul la 4-0 pentru gazde.

Botoşani a preluat conducerea jocului, iar în minutul 75, Al Mawas şutează, dar Eşanu este la post de această dată. Minutul 76 aduce o nouă ocazie pentru moldoveni, dar lovitura de cap a lui Chindriş se duce în bara transversală. Avalanşă de ocazii la poarta lui Dinamo, după ce în minutul 78 Toutouh trage peste poartă din pasa lui Ţigănaşu. Minutul 90 al jocului îl are în prim-plan pe Al Mawas, dar şutul său din lovitură liberă este respins peste poartă.

Finalul jocului a fost dominat de FC Botoşani, dar nicio ocazie nu a mai dus la modificarea tabelei de marcaj. Meciul se termină cu un neverosimil 4-0 pentru moldoveni.

După acest meci, FC Botoşani a urcat pe locul 7 în Liga 1, acumulând 24 de puncte după cele 18 etape disputate în acest sezon.

De cealaltă parte, după această înfrângere, Dinamo rămâne pe locul 11 în Liga 1, având 19 puncte adunate din 18 jocuri disputate până acum, în acest sezon.

Citeşte şi EXCLUSIV | Președintele FRH dezvăluie: ”Cristina Neagu are un vis! Sper să i se îndeplinească!”

fc botosanihervin ongendadinamohamidou keytadenis harutliga 1realitatea