VIDEO | Dinamoviștii, întâmpinați de fani la stadion! Promisiunea făcută de Contra

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 11 septembrie 2020, ora 21:07,
fani-dinamo
fani-dinamo

Așa cum au promis, suporterii dinamoviști au lăsat deoparte orice preocupare legată de coronavirus și s-au adunat în apropierea stadionului Dinamo pentru a-și susține favoriții în meciul cu FC Botoșani.

Fanii dinamoviști au aprins torțe la sosirea favoriților și au scandat lozinci de încurajare.

CINEEEEE SUNTEM? AUGH! AUGH! AUGH!

Suntem prezenți acolo unde e Dinamo, acolo unde e nevoie de noi!În stradă, pe stadion și în CEA MAI MARE COMUNITATE SOCIOS din România! VINO ALĂTURI DE NOI! Intră aici: www.programddb.ro Ia-ți și bilete pentru cel mai mare show pe care îl pregătim https://www.bilete.ro/prima-oara-i-gratis/dinamo-vs-manchester-city-15-30-sept-2020/

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Vineri, 11 septembrie 2020

Cosmin Contra a declarat cu doar câteva minute înainte de startul pardidei dintre Dinamo și Botoșani că suporterii vor vedea în această seară o altă față a lui Dinamo, vor vedea o echipă mult mai incisivă.

„E clar că aveam nevoie de întăriri, de jucători valoroși, care să aducă calitate echipei. Va fi un meci cu o echipă de Europa League, cu trei victorii, cu un moral foarte bun.

Jucătorii care au venit la noi nu sunt ușor de integrat, dar sunt convins că în aceste trei-patru zile am reușit să vorbesc cu ei și să le explic ce-mi doresc de la ei. Vom vedea un Dinamo echilibrat, mai puternic, și cu șanse de a câștiga”, a spus Contra, înaintea partidei din etapa a treia a Ligii 1.

Citește și • Ionuț Stroe, veste bună pentru suporteri! Ministrul a anunțat cum se va face accesul pe stadioane

liga 1dinamorealitateacosmin contrafani dinamo