VIDEO EXCLUSIV | Imagini inedite cu naționala României după cel mai mare succes din istorie!

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 04 iulie 2020, ora 19:51,
rom arg

Ieri s-au împlinit 26 de ani de la marea victorie împotriva Argentinei de la World Cup 1994, succes care ne-a dus în sferturile de finală ale turneului american. 

Realitateasportiva.net vă prezintă în premieră felul cum au trăit tricolorii clipele de după meciul care ne-a trimis între cele mai bune 8 echipe ale lumii. În imaginile de colecție se poate observa că Hagi, Ilie Dumitrescu și ceilalți sunt întâmpinați la revenirea la hotel de amatorii de autografe.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO EXCLUSIV | 26 de ani de la victoria cu Argentina. Imagini din tabăra tricolorilor

La trei zile de la meciul contra sud-americanilor, tricolorii erau cu gândul deja la sfertul cu Suedia, cel care avea să ne trimită dramatic acasă. Nimeni nu părea însă să își închipuie așa ceva.

Fotbaliștii lui Anghel Iordănescu erau puși pe glume în autocarul ce îi transporta la terenul de antrenament pentru una dintre ședințele de pregătire de diniantea întâlnirii cu vikingii. Prunea este surprins cu zâmbetul pe buze în imaginile filmate la vremea respectivă și pe care le puteți urmări după 26 de ani prin intermediul realitateasportiva.net.

Situația de la FCSB, prin ochii lui Anghel Iordănescu

Fostul selecționer Anghel Iordănescu este invitatul lui Claudiu Giurgea la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, duminică, de ora 18:00. Marele antrenor va discuta inclusiv despre situația de la FCSB.

argentinaimagini de colecţieromaniaworld cup 1994
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”