VIDEO EXCLUSIV | Marele mister pe care Anamaria Prodan este pe cale să îl descopere: „Lipsește o piesă din puzzle”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021, ora 11:00,
Sursă foto: Digi Sport
Sursă foto: Digi Sport

Agentul FIFA a explicat în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă că este aproape să afle ce s-a întâmplat în toată această perioadă în care soțul ei s-a îndepărtat de ea. 

Aceasta speră ca măcar din punct de vedere profesional, Laurențiu Reghecampf să nu fie afectat de toată dezvăluirile care au apărut în media în ultima vreme.

„Noi ne rugăm ca el să își revină pe partea de meserie pentru că ce se întâmplă cu el este jenant. Mă refer la faptul că un bărbat nu are cum să facă nici copii, nici să fugă și să îl aibă toți la mână cu niște nenorociri. Nu te poți prezenta publicului cu o viață destrăbălată, trebuia să fii un mdoel pentru copiii tăi pentru fotbaliștii tăi, lipsește o piesă din puzzle ca să îți dai seama ceea ce s-a întâmplat.

El era veriga slabă, nu au putut să mă dărâme pe mine și când te uiți să vezi unde este puțin loc acolo ataci. Are niște sfătuitori foarte slab pregătiți, pe vremea mea nu exista așa ceva. Pe vremea mea vorbea cu presa, acum se înconjoară de niște hahalere mici care ciugulesc niște banuti. Când se va trezi va avea un șoc și va realiza că munca lui asiduă s-a prăbușit cumplit”, au fost vorbele Anamariei Prodan, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

CITEȘTE ȘI –>> VICTOR PIȚURCĂ, DEZVĂLUIRI DUPĂ 22 DE ANI DESPRE CONFLICTUL CU GICĂ HAGI

Impresara înlătură zvonurile conform cărora tehnicianul a fost „redus la tăcere” de patronii din fotbalul românesc.

„El nu a lăsat capul în jos niciodată nici în fața lui Gigi Becali, nici cu Jean Pădureanu sau Adrian Miteitelu, a asimilat atitudinea aia nemțeasca din perioada în care a jucat în Germania și a devenit rigid, avea mare încredere in el. Nimeni în România nu lucra cu TRX, nu lua suplimente nu făceau antrenamentele fizice pe care le făcea el.

Laur a avut atâta putere încât nu a acceptat nimic de la nimeni. Reghecampf este printre puținii antrenori care au vorbit non stop cu Gigi. Calitatea lui a fost de mister și sper să rămână în continuare. Eu nu am cum să spun dupa 18 ani că nu îmi pasă ce spune lumea despre el, sau că unii râd”, a încheiat Anamaria Prodan.  

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO EXCLUSIV | MOMENTUL PE CARE KAMARA NU L-A MAI PUTUT EVITA: „MI-E JENĂ SĂ ÎȚI SPUN CÂT DE MULT AI GREȘIT”

 

realitateaanamaria prodanlaurentiu reghecampf