VIDEO EXCLUSIV | Mesajul răspicat al lui Răzvan Lucescu pentru șefii fotbalului din România: „Aceste lucruri trebuie să dispară”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 13 iulie 2020, ora 13:36,
răzvan lucescu

Din Arabia Saudită, antrenorul lui Al Hilal a rămas conectat la fotbalul românesc și nu a putut trece cu vederea cele întâmplate la meciul dintre Petrolul și Rapid. 

Când a auzit că un penalty a fost repetat de două ori, tehnicianul și-a adus aminte de momentele din trecut în care a simțit că Rapidul a fost dezavantajată, inclusiv atunci când el se afla pe banca giuleștenilor.

„Astea sunt lucruri care trebuie să dispară, întotdeauna au fost influențe mari și s-a lucrat cu arbitraje pentru anumite interese. FRF trebuie să ia măsuri drastice. Cu Rapid lumea e un pic obișnuită în ligile inferioare pentru că a ieșit din prim plan în ultimii ani. 

Rapidul tot timpul a fost echipa puternică dezavantajată, Steaua și Dinamo au avut alte conexiuni și altă forță”, a declarat antrenorul în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 12 iulie 2020

 

Răzvan Lucescu speră ca forțele de altădată ale campioantului să se dueleze din nou la cel mai înalt nivel.

„Un campionat de Liga 1 cu Rapid și Dinamo e alt campionat, cu tot respectul,  să între Turris sau Mioveni, iar Dinamo si Rapidul să fie în B, ar fi un dezinteres total. Este adevărat că acei oameni au muncit foarte bine acolo, au știut să pună lucrurile la punct cu o echipă micuță, dar asta este realitatea. Fotbalul românesc are nevoie de echipele care să atragă spectatori”, a mai comentat antrenorul campioanei Asiei.

CITEȘTE ȘI –>> NEWS ALERT | Lovitura dată de TAS celor de la UEFA! Sancțiunea aplicată lui Manchester City a fost ridicată

 

răzvan lucescudezavantajrapidal-hilal
DRAGOŞ ALBU FC U CRAIOVA

Dragoş Albu, încântat de antrenorul Adi Mutu: ,,Mă bucur că avem de unde să învăţăm”

gigi-becali

Gigi Becali, acuze grave: „Cum să stea Hagi la a doua. Avem mentalitate de sclavi”