VIDEO EXCLUSIV | Noi informații despre ilegalitățile de la FRF: „ANAF-ul va trebui să descopere toate aceste nereguli!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 16:42,
Burleanu

În urma dezvăluirilor apărute în exclusivitate la Realitatea Sportivă, ministrul Finanțelor Publice, Sorin Cîțu, a dispus controale ANAF la sediul Federației Române de Fotbal!

Fostul medic al echipei naționale de fotbal a României, Pompiliu Popescu, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Plus despre ilegalitățile la care cei de la ANAF ar trebui să fie atenți în momentul în care vor efectua controale la sediul Federației Române de Fotbal.

Mircea Sandu a creionat proiectul candidaturii României pentru EURO 2020, proiect ce se ridica la 50.000 de euro. El nu a apucat să îl onoreze, deoarece a lăsat intenționat proiectul pentru următoarea conducere FRF, adică pentru Gică Popescu. Acest contract se pare că ar fi fost încheiat de către Răzvan Burleanu și valoarea lui ar fi fost de 250.000 de euro.

Alt lucru ce mi-a atras atenția este acela cum că există la federație acest domn Cândea, care se ocupă cu biletele de la jocurile naționalei, și care se pare că bilete care urmau să fie date ca invitații, adică cu zero lei, au fost vândute, deci ANAF trebuie să urmărească și acest lucru.

Odată cu această pandemie, FRF a primit în curs de derulare o sumă de 4.5 milioane de euro, dintre care 800.000 de euro deja au fost încasați. Acești bani au fost dați de UEFA pentru ajutorarea cluburilor din România în această criză de COVID-19, și din păcate acești bani nu au ajuns la toată lumea, au ajuns preferențial.

Sunt foarte multe probleme pe care ANAF-ul trebuie să le descopere, pentru că dacă se vor rezuma doar la ce le prezintă FRF, nu vor găsi nimic!”, a dezvăluit Pompiliu Popescu în exclusivitate pentru Realitatea Plus.

Citește și Declarațiile medicului care s-a oferit să ajute gratis Dinamo: “E o imagine dezolantă de club de Liga 4!”

frfanafdeclaratiipompiliu popescurealitatea
WhatsApp Image 2021-06-12 at 18.10.40

VIDEO | Arena Națională, probleme înaintea primului meci de la EURO! Austria și-a anulat antrenamentul

2-profimedia-0615400310

EURO 2020 | Meciul Țara Galilor – Elveția a furnizat prima surpriză a turneului final