VIDEO EXCLUSIV | O decizie FRF, criticată în termeni duri: „Acest lucru nu a făcut decât să slăbească fotbalul românesc!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 22:07,

Invitați în studioul emisiunii Realitatea Sportivă, Cristi Balaj și Ion Crăciunescu fac declarații cu privire la situaţia catastrofală de la echipa naţională şi managementul defectuos al lui Burleanu!

Fostul mare arbitru român, Ion Crăciunescu (70 de ani), a criticat decizia Federației Române de Fotbal de a implementa regula U21 în România și este de părere că această hotărâre nu a făcut altceva decât să scadă nivelul fotbalului românesc.

„Regula U21 pentru mine este o necunoscută totală! Eu nu am văzut în niciun campionat din Europa să aibă cineva regula asta. Federația în loc să oblige cluburile din Liga 1 să joace cu această regulă, mai bine făceau echipe de tineret la toate formațiile. 

Prin această regulă U21, compețitia internă a fost slăbită, antrenorii sunt puși în dificultatea de a face schimbări în primele minute și îi termină psihic și pe jucători. În loc să îi oblige să joace în prima ligă, mai bine se gândeau să îi lase să evolueze într-o competiție de nivelul lor.

Și în alte țări joacă tineri de 18-19 ani, dar acolo există academii de jucători, există centre de copii și juniori profesioniste, unde selecția nu se face pe pile și relații, cum probabil se face pe la noi!” a declarat Ion Crăciunescu în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și VIDEO EXCLUSIV | Mărturisire șocantă despre FRF: “Gică Hagi nu a fost dorit de federație la tragerea la sorți pentru EURO 2020!”

frfregula u21craciunescurealitatea
fcsb

„Pariurile” lui Gigi Becali, primele imagini în tricoul FCSB-ului! Ce numere și-au ales jucătorii

gigi-becali-fcsb

Gigi Becali, gata să doboare orice record în Liga 1: „Vreau să fac un miliard în 10 ani!”