EXCLUSIV | Dezvăluirile lui Reghecampf despre situația lui Duckadam la FCSB! „Mereu se ajungea la bani”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 29 iunie 2020, ora 21:20,
alexandru-bourceanu-laurentiu-reghecampf-helmuth-duckadam

Helmut Duckadam și-a dat demisia din funcția de președinte de onoare la FCSB, invocând că a fost marginalizat. Fostul mare portar a declarat că Laurențiu Reghecampf nu a vrut să relaționeze cu el și nu-l invita la evenimentele echipei. În exclusivitate la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, Reghecampf a spus că anumite declarații ale lui Duckadam au deranjat.

Laurențiu Reghecampf (44 de ani) a antrenat FCSB în perioadele 2012–2014 și 2015-2017 și a câștigat două titluri în Liga 1.

Duckadam a spus că Reghecampf îi dezvăluia lui Gigi Becali discuțiile personale dintre cei doi și îl critica pe la spate.

Helmut a fost președinte de onoare. Nu era responsabilitatea mea ca antrenor să-l invit la ieșirile oficiale ale echipei, petrecerea de titlu… eu sunt doar antrenorul echipei. Nu sunt președinte, patron, nimic. Nu-mi permit să trec peste MM, care era manager. Eu vorbeam cu MM de problemele noastre, nu m-am gândit că trebuie să-l invit pe Helmut și nu cred că trebuia să-l invite cineva pe Helmut, fiind președinte de onoare. 

Helmut făcea parte din club! El a făcut niște declarații, probabil la nervi. Îl respect foarte mult. Am încercat să-l ajut la Steaua, dar nu pot să controlez eu anumite lucruri. Nu te bagi, ca antrenor, unde te depășește cumva. Eu știu anumite discuții care au fost, mereu se ajungea la bani.

Pe mine nu m-a deranjat niciodată, personal! A fost acea discuție despre Tătărușanu. Am discutat cu Helmut, s-a discutat cu el, nu i s-a pus pumnul în gură. Nu i-am zis nici ‘Du-te mai încolo!’. Au fost anumite momente când anumite declarații ale lui deranjau. Dar eu le-am spus tuturor <Haideți să luăm și lucrurile pozitive>. N-am avut probleme cu Helmut„, a spus Laurențiu Reghecampf în cadrul emisiunii ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 28 iunie 2020

Helmut Duckadamreghecampfduckadamrealitatea sportivalaurentiu reghecampffcsb
dinamo renastere

Ce e gratis e bun pentru Dinamo! ”Câinii” negociază cu trei jucători puși pe liber

rapid

Mesaj pentru suporterii Rapidului: „E o strategie bună legată de transferuri”