VIDEO | Fac istorie pentru România! Tripleții cu tată turc vor să ducă „stejarii” la Cupa Mondială

Articol de George Drafta - Publicat marți, 30 iunie 2020, ora 11:44,
tripletii sarigocek (3)

Au 16 ani, sunt români, cu tată turc, și sunt…tripleți. Cei trei rugbyști fac performanță la RC Flamingo București, clubul care l-a format și pe cel mai bun marcator din istoria „stejarilor”, Florin Vlaicu.

Fikret, Selim și Emre Sarigocek sunt singurii tripleți din rugbyul românesc. Puștii mărturisesc că cel mai mare vis al lor este să joace împreună pentru echipa națională a României!

„La noi la școală a venit la ora de sport antrenorul de rugby și am zis să încercăm, să vedem cum e. Era diferit față de tot ce făceau ceilalți colegi, handbal, fotbal…si am rămas la rugby” – Fikret Sarigocek, rugbyst RC Flamingo București.

„De la primul antrenament ne-a plăcut și am decis toți trei să rămânem. Nu ne este teamă de accidentări serioase, știm că este un sport de contact, dar este fair-play. Ne dorim să ajungem cât mai sus, să jucăm la naționala mare a României. Pentru asta muncim zi de zi”- Emre Sarigocek, rugbyst RC Flamingo București.

„Părinții ne-au susținut din prima zi în care le-am zis că vrem să facem rugby. S-au bucurat mult și că suntem în aceeași echipă”- Selim Sarigocek, rugbyst RC Flamingo București.

 

Când sunt împreună pe teren, tripleții nu-și derutează doar adversarii, ci și … antrenorul!

” Mi-a fost greu la început să-i deosebesc! Dacă-i strig pe numele de familie, răspund toți trei, în cor, e ciudat și inedit în același timp”      – Raoul Paxaman, antrenor RC Flamingo București. 

Omul care l-a descoperit pe Florin Vlaicu este sigur că frații Sarigocek au șanse să-i calce pe urme „Americanului”.

„Sunt foarte talentați și muncitori! Am mare încredere că pot ajunge departe, dacă rămân serioși și își văd de treabă” – Laurențiu Paxaman, director tehnic RC Flamingo București.

Flamingo Bucurestitripletisarigocekrugby
fcsb1

Gigi Becali pune frână plecării lui Florin Tănase de la FCSB! Ce mesaj le transmite arabilor

gigi becali fcsb

„Îi trebuie bani mulți ca să se lupte cu mine!”. Mesajul transmis de Gigi Becali unui patron din Liga 1