SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | FC Argeș, victorie surprinzătoarea cu FC Voluntari

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 17:00,
FC VOLUNTARI – FC ARGEȘ
FC VOLUNTARI – FC ARGEȘ

FC Argeș s-a impus în deplasare, în fața echipei FC Voluntari, cu 2-0, într-un meci disputat sâmbătă, în etapa a 13-a a Ligii I.

Prima ocazie importantă de gol a avut loc în minutul 9 și i-a aparținut echipei oaspte. Ișfan a trimis spre poartă, după o centrare din corner, dar Adam Nemec a respins mingea aproape de pe linia porții!

Ilfovenii au replicat în minutul 17. Lopes a șutat dintr-o poziție excelentă, dar portarul Greab a reținut.

FC Argeș a deschis scorul în minutul 64. Dumitru a centrat în careu, mingea a fost respinsă slab de Costin, până la Dumitrașcu, iar acesta a înscris cu un șut din marginea careului.

Rezultatul final a fost stabilit cu 10 minute înainte de final. Jucătorul gazdelor Briceag a interceptat o pasă și a trimis propriului portar. Acesta a ajuns cu întârziere la minge și a trimisă mingea la adeversarul său, Palic, care a marcat.

Au evoluat echipele:

FC Voluntari: Popa – Fl. Achim (Paraschiv ’81), Tamaş (Tavares ’85), Armaş – C. Costin, Raţă, Meleke, I. Gheorghe, Briceag (Vlad ’85) – Nemec (L. Fulop ’70), Lopes. Antrenor: Liviu Ciobotariu

FC Argeş: Greab – Tofan (Boldor ’86), Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Viana (Dumitraşcu ’58), I. Şerban (Palic ’79), C. Dumitru – Isfan (Muşat ’85). Antrenor: Andrei Prepeliţă

Citește și UN FOST FOTBALIST A MURIT ELECTROCUTAT DUPĂ CE I-A CĂZUT TELEFONUL ÎN APĂ. AVEA 38 DE ANI

realitatealiga 12-0fc argeșfotbaletapa 13voluntari